Hearth House, Nedlands WA

An adaption of a post-war double fronted cottage into a series of overlapping functional spaces for our client. The external room + hearth connect the spaces in the central family zone. Kids wing to the re-purposed cottage includes living spaces, bedrooms and family hub. The parents retreat akin to a resort space centred on a mature ficus tree.

Garden20170110_2284.jpg
GardenHouse2016092914828.jpg

Project Name Hearth House

Project Type Alterations + Additions 

Location Nedlands, Western Australia

Client Cain + Sheree O'Sullivan

Status Under Construction 

Landscape Architect Alfalfa Landscape

Structural Engineer Terpkos Engineering

Builder Hugo Homes

GardenHouse2016092914796.jpg

Model Photos © Robert Frith Acorn Photo

sqaurespace plans and sect.jpg
boronia site.jpg