Screen House, Shenton Park WA

A complex renovation and adaption of a 1980's two storey project home into a new family home. Issues with street presence, integration of space, ease of access and spatial flow were addressed as well as creating an integrated landscaped series of gardens and external rooms for our clients.

Screenhouse2016092914802.jpg
Screenhouse2016092914801.jpg

Project Name Screen House

Project Type Alterations + Additions 

Location Shenton Park, Western Australia

Client Scott Waller + Liesl Ellies

Status Completed 2017 - Awaiting Photography 

Landscape Architect  Alfalfa Landscape 

Structural Engineer Terpkos Engineering

Builder Hugo Homes

S13_REV.jpg
ScreenHouse2016092914847.jpg

    Model Photos © Robert Frith Acorn Photo  

squarespace.jpg
rosalie site plan.jpg